Signnieuws

Aslan introduceert MonsterTack DFP 05. Dit is een witte glanzende zelfklevende folie die volgens de fabrikant zelfs op de moeilijkste oppervlakken en onder de zwaarste omstandigheden blijft plakken.

Moeilijke ondergronden

Het kernelement van MonsterTack ASLAN DFP 05 is de oplosmiddel- en smeerolie-resistente lijmformule. Hierdoor hecht de film van Aslan zich aan oppervlakken die meestal problemen opleveren, zoals een vuilafstotende ondergrond. Maar ook op bouw-, landbouw- en industriële machines die onderhevig zijn aan extreme vervuiling en mechanische belasting, benzinepompen, gepoedercoate oppervlakken en energiezuinige ondergronden, ABS-kunststoffen en caravans/campers.

Kenmerken

MonsterTack ASLAN DFP 05 is een aanvulling op de UltraTack-films DFP 06, 07 en 08 die al op de markt zijn. De folie is ook geschikt voor verlijming op ruwe oppervlakken binnen en buiten. Speciale voordelen: de folie kan op platte of licht gebogen oppervlakken worden bevestigd. De polymeerfilm kan worden bedrukt met solvent-, ecosolvent-, latex- en UV-uithardende inkten en zeefdrukinkten. Ondanks de extreem sterke permanente lijm, kan de folie worden verwijderd van energiezuinige ondergronden en staal zonder residu achter te laten. De zelfklevende folie is geclassificeerd volgens de zoutsproeitest ISO 9227:2017.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.