Signnieuws

CNR Druk & Techniek brengt drie nieuwe drukinkten van Printcolor op de markt. De series zijn onder te verdelen in zeefdruk- en textieldrukinkten.

Serie 311 is een 1-component universele zeefdrukinkt, die volgens CNR Druk & Techniek in Maarheeze extreem snel droogt en geschikt is voor buitengebruik. De inkt wordt geproduceerd met uitsluitend halogeen en PAK-vrije grondstoffen. Extra hoge bestendigheid wordt bereikt door het toevoegen van harders.

Daarnaast is er een nieuw ontwikkelde 2-component tampondrukinkt. Deze inkt, met als serienaam 788 is ontwikkeld voor technische/industriële toepassingen speciaal voor de elektro-industrie (hard gecoate materialen, metaal, thermisch vervormd materiaal). Deze serie is gemaakt met halogeen gereduceerd en PAK-vrije grondstoffen.

Inkt voor credit cards
Serie 392 is een verdunner houdende zeefdrukinkt voor credit cards. Deze lamineerbare en met offset overdrukbare zeefdrukinkt is geschikt voor een grote variëteit kunststoffen, maar speciaal op pvc.

De bindercompositie is zo gekozen dat geen verkleuring of beschadiging kan plaatsvinden tijdens het lamineren. Alle kleuren uit de serie voldoen aan de algemene norm ISO/IEC10373 voor credit cards. Er is een grote variëteit aan hoog transparante en opaque kleuren, special effects en security features, die in een bijna eindeloze mix kunnen worden gebruikt.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.