Signnieuws

Met ingang van 1 juli 2018 heeft Multicopy Lelystad/Almere een nieuwe eigenaar. Bedrijfsleider en commercieel manager Vincent Speur heeft de twee succesvolle vestigingen overgenomen. 

Bijna 25 jaar geleden hebben Peter en Erika Moes Multicopy Lelystad vanuit het niets opgestart. Door hard werken en nooit concessies te doen aan service en kwaliteit, behaalden zij al snel de Top 3 positie binnen Multicopy. Later kwam daar de vestiging in Almere bij. Vincent Speur heeft vanuit zijn functie en passie de twee bedrijven al 15 jaar commercieel en operationeel geleid. Peter en Erika durven de vestigingen dan ook met een gerust hart aan hem over te dragen.

Bedrijfsleider en commercieel manager Vincent Speur (rechts) neemt Multicopy Lelystad/Almere over van Peter en Erika Moes.

Groeiambitie

Speur: “Voor klanten, leveranciers en medewerkers zal er niets veranderen. Zij kennen mij allemaal. Ook zal ik de groeiambitie van de afgelopen jaren blijven voortzetten door meer voor onze opdrachtgevers te blijven doen. Dit doen we met het bestaande team professionals en met nieuw creatief talent.”

Overdracht

Het sterke fundament dat de afgelopen jaar door Peter en Erika Moes is neergezet, wordt door Speur de komende 25 jaar verder uitgebouwd. Daarbij blijven zij hem met raad en daad bijstaan zolang dat nodig is. Peter Moes: “Iedereen is gebaat bij een goede overdracht zodat Vincent de zaak succesvol kan voortzetten. Vooral onze klanten, omdat de toekomst nu weer decennialang gewaarborgd is.”

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.