Signnieuws

Lunado Group BV, al 25 jaar een bekende groothandel in de signbranche, is overgenomen door de investeerders Jack van de Winkel en Egbert Smelt. Erik de Jong, bedrijfsleider en al jaren het gezicht van Lunado, heeft zijn toekomst nog meer verbonden aan het bedrijf door mede-eigenaar te worden.

Precies 25 jaar na de oprichting besloot oprichter en directeur, Luuk Mieloo, om een meerderheidsbelang te verkopen aan Egbert Smelt en Jack van de Winkel. Zij zullen het bedrijf ondersteunen in de verdere groei en professionalisering.

Een still uit de bedrijfsfilm die Lunado vorig jaar maakte. Staand bovenaan Luuk Mieloo (links) en Erik de Jong.

Directie

Egbert Smelt was al enige tijd betrokken bij Lunado als management consultant en is per 1 augustus algemeen directeur van het bedrijf. Luuk Mieloo zal bij Lunado betrokken blijven als aandeelhouder en adviseur van de directie.

Ambitie

“De ervaring die de nieuwe eigenaren inbrengen, maakt het mogelijk om onze ambitieuze plannen versneld uit te voeren”, aldus Erik de Jong, per 1 augustus verantwoordelijk voor de dagelijkse operatie bij Lunado. “De doelstelling van Lunado is al sinds jaar en dag om een partner te zijn voor de wederverkopers in de reclame- en signmarkt. Dit beleid willen we beslist niet veranderen, maar wel verbeteren door nog sneller te schakelen en te innoveren.” Om hieraan te kunnen voldoen zal Lunado de komende periode sterk inzetten op ICT, productinnovatie en service.

Lunado is ook aanwezig op Sign2Com, stand 423.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.