Signnieuws

Canon heeft vernieuwde ColorWave en PlotWave grootformaat-printerseries op de markt gebracht. De machines moeten de creativiteit in het ontwerpproces stimuleren.

De series bestaan uit drie ColorWave-modellen (3600, 3800 en 9000) en drie monochroom PlotWave-modellen (3000, 3500 en 5500).

Gebruiksgemak

Beide vernieuwde series zijn gebaseerd op de vertrouwde Canon-technologie en bieden uitgebreide beveiligingsvoordelen en nog meer gebruiksgemak. De ColorWave- en PlotWave-printers zijn oplossing voor ontwerpers die deadlines moeten halen, gegevens moeten beschermen en first-time-right moeten printen in een kantoor- of productieomgeving. 

Alles-in-één

“Dankzij de integratie van optionele systemen voor nabewerking en scannen bieden de ColorWave- en PlotWave-printers nu een alles-in-één-oplossing die de geautomatiseerde productie van grootformaatprints eenvoudiger maakt dan ooit”, aldus Canon.

Met een serie compatibele stackers en vouwers is elke printer te configureren om aan specifieke eisen te voldoen en gemakkelijk complete eindproducten te vervaardigen met één printer. Gebruikers kunnen hun printers nu upgraden zonder dat vernieuwing van hun nabewerkingssystemen nodig is; stackers en vouwers zijn retrofit voor een complete, compacte en productieve end-to-end-oplossing.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.