Signnieuws

Epson introduceert een nieuwe serie grootformaat printers. De fabrikant komt met een 64 inch printer voor grootformaat, de Epson Stylus Pro 11880. Deze is voorzien van de nieuwste MicroPiezo Thin Film Piezo (TFP)-printkop met 360 nozzles per inch. Daarnaast maakt hij gebruik van pigmentinkt technologie. De inktset van acht kleuren heeft een nieuwe formule UltraChrome K3-inkt met Vivid Magenta, waardoor het kleurenspectrum sterk is verbreed. De Stylus Pro 11880 is ontworpen met het oog op productiviteit: elke afzonderlijke cartridge heeft een capaciteit van 700 ml. De printer is te gebruiken op afdrukmedia met een dikte tot 1,5 mm, zoals glanspapier, matpapier, matboard, fine-art papier, canvas en glad papier. Tevens is het type voorzien van een automatisch oprolsysteem.

Tevens nieuw van Epson is de introductie van drie nieuwe professionele grootformaat achtkleuren printers: de 17 inch Epson Stylus Pro 4880, de 24 inch Stylus Pro 7880 en de 44 inch Stylus Pro 9880. Allemaal zijn ze uitgerust met Epson UltraChrome K3-inkt met Vivid Magenta-technolgoie. Deze nieuwe printerlijn voldoet aan de hoge kwaliteitseisen die reproducties, fotografie en proofing vergen. De 7880 en 9880 zijn standaard uitgevoerd met een rolhouder en cut sheet-ondersteuning.

Vervolgens brengt de fabrikant drie nieuwe vierkleuren grootformaat printers op de markt: de 17 inch Stylus Pro 4450, de 24 inch Stylus Pro 7450 en de 44 inch Stylus Pro 9450. De printers zijn dankzij de hoge afdruk- en snijsnelheden ideaal voor professionals in de Point of Sale (POS), Computer Aided Design (CAD), Geographic Information System (GIS) en Business to Business markt. Alledrie printers zijn uitgerust met de UltraChrome Ink-technologie.

Met de implementatie van www.MyEpsonprinter.eu worden gebruikers van een Epson Stylus Pro in staat gesteld om recente technische details op te halen en de prestaties van de printer te meten. Op de beveiligde website kunnen afdruktaken, informatie over hardware en historische informatie worden bekeken. Ook cost-of-ownership en kosten per afdruk kunnen in de gaten worden gehouden.

Relevante link: www.epson.com

 

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.