Signnieuws

De introductie van de nieuwe Frosted snijmat van het Nederlandse bedrijf CuttingmatsXXL heeft een opgeruwd oppervlak. Volgens het bedrijf hét antwoord op een vaak genoemde wens van signmakers bij het werken met een conventionele, gladde snijmat.

Op de foto is het verschil duidelijk te zien: een stukje conventionele, gladde snijmat ligt op een applicatietafel voorzien van een Frosted snijmat.

“Bij het pellen van folie valt vaak een stukje folie op de snijmat en dat zit dan direct veel te vast. Kan dat niet anders?”, is een veel gehoorde opmerking, aldus CuttingmatsXXL. Ook de weerkaatsing van licht boven de applicatietafel wordt door velen als hinderlijk ervaren.

Dubbelzijdig raster

De nieuwe Frosted snijmat lost deze twee problemen op, beweert CuttingmatsXXL. De snijmat heeft dubbelzijdig een heel fijn raster waardoor folie niet direct vastplakt en media, zoals papier, makkelijker kan schuiven. Het ruwe oppervlak voorkomt ook dat het licht boven de werk- of applicatietafel wordt gespiegeld en de signmaker verblindt. Hinderlijke reflectie behoort tot het verleden.

Kortingscode

Ondanks het fijne raster blijft de snijmat 100 procent transparant zodat iemand zijn eigen snijraster onder de snijmat kan leggen. En, volgens de leverancier oogt de Frosted ook gewoon mooier. In de maand maart is de Frosted snijmat bij CuttingmatsXXL met 10 procent kortring aan te schaffen bij gebruik van de kortingscode SIGNPLUS10.

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.