Signnieuws

De release vandaag van Roland DG Connect versie 1.1 bevat onder meer nieuwe functies om de visualisatie van de printerbedrijfsstatus en de rentabiliteit te verhogen voor een uitgebreide reeks producten. 

Voor Roland DG Connect is een app ontwikkeld.

De software werd eerder dit jaar geïntroduceerd en is nu compatibel met de VersaUV LEC2-330/640 UV-LED printers/snijplotters en de LEC2 S-serie printers met vlakbed/bandtransfersysteem. Met deze update van Roland DG Connect is een nieuwe printerbewakingsfunctie opgenomen, waarmee klanten de operationele status van meerdere printers real time kunnen controleren. Dit maakt het mogelijk printers efficiënter te bedienen en ondersteunt de verbetering van de printproductiviteit.

Winst- en kostenberekeningen

De software heeft ook een ‘business dashboard’, waarmee gebruikers eenvoudige winst- en kostenberekeningen kunnen uitvoeren door de verkoopprijs per geproduceerde eenheid en de prijzen van inkt en media in te voeren. Het systeem helpt de winstgevendheid te verhogen door passende verkoopprijzen vast te stellen en het kostenbewustzijn te vergroten, aldus Roland DG.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.