Signnieuws

Mimaki Engineering kondigt een nieuwe aanvulling aan op het portfolio van grootformaat printers: de JV34-260. Deze is gebaseerd op de JV33 serie, heeft een printbreedte van 2,6 meter en bereikt hogere snelheden.

Het nieuwe model heeft een printbreedte van 2,6 meter en bereikt significant hogere snelheden, hetgeen resulteert in meer productiviteit en meer kosteneffectiviteit voor prijsbewuste print servicebedrijven. De JV34-260 is in Europa vanaf april 2011 verkrijgbaar.

Gestapeld
JV34-260 gebruikt twee nieuw ontwikkelde, gestapelde printkoppen, hetgeen resulteert in een afdruksnelheid van circa 30 m2/uur (bij 540 x 720 dpi). Verdere verbeteringen in productiviteit zijn bereikt vanwege de implementatie van verschillende Mimaki functies die productie zonder aanwezigheid van de operator mogelijk maken, waarbij medewerkers andere taken kunnen verrichten.

Inkten
De printer is geschikt voor alle signtoepassingen met inbegrip van banieren en vlaggen. De printer kan werken met watergebaseerde, solvent of sublimatie inkten op een grote variëteit aan materialen met inbegrip van polyester. Het type inkt moet worden geselecteerd bij het installeren van de printer.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.