Signnieuws

De Gudy-montagefolies van Neschen zijn een oplossing voor high-end montage van foto’s en prints tot en met reclame voor POS of industriële toepassingen. Gudy 808 PP opaque is de nieuwste loot.

Met de nieuwe Gudy 808 PP opaque voegt Neschen een nieuw product toe aan het omvangrijke portfolio, meldt verkooporganisatie Filmolux Benelux. “Een oplossing die de kleurbriljantie van prints op donkere plaatmaterialen behoudt en geschikt is voor toepassingen op reeds gebruikte platen.” De ondoorzichtige, witte dragerfolie maakt koude laminering van digitale of analoge prints op donkere plaatmaterialen zoals Kapa-color, aluminium of andere gangbare platen mogelijk.

Niet doorschijnen

Gudy 808 PP opaque is geschikt voor het produceren van zelfklevende platen waarbij de ondergrond niet mag doorschijnen. Voor gladde zwart-witafdrukken op inkjet-papier en kleurenafdrukken op papier of folie is de nieuwe montagefolie eveneens geschikt. Met een maximale breedte van 160 cm is Gudy 808 PP opaque een optie voor het koud lamineren van grootformaat prints en voldoet het aan de toenemende marktvraag naar grotere breedtes.

Dubbelzijdig

Het materiaal is voorzien van een dubbelzijdig gecoate glassine liner met een easy-release siliconenlaag. Gudy 808 PP opaque’s veelzijdigheid en eenvoudige verwerking, maken het een hoogwaardige montageoplossing voor tal van markten, van signage-toepassingen tot fine art print-opdrachten.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.