Signnieuws

Met de lancering van de nieuwe website treedt MSI-Sign Group officieel naar buiten met haar nieuwe huisstijl. MSI-Sign Group – Creating Visibility.

Het internationaal opererende bedrijf in lichtreclame is in 2019 ontstaan vanuit een bundeling van drie bedrijven: Armada Janse, Petrol Sign en Reklaspits. Daarmee is MSI-Sign Group een belangrijke speler op de internationale lichtreclamemarkt en heeft momenteel circa honderd medewerkers in dienst verdeeld over vier vestigingen in Europa.

Lichtreclame en bewegwijzering

MSI-Sign Group ondersteunt organisaties op welke wijze zij met hun klanten kunnen communiceren door middel van advies, ontwerp, productie, installatie en onderhoud op het gebied van lichtreclame en bewegwijzering. Volgens de directie kenmerkt de organisatie zich door kennis, vakmanschap, duurzaamheid en voortdurende innovatie en is actief in de branches: Airports, Corporate, Automotive, Hospitality en Petrol. 

Zelf in de spotlights

CEO Eelco Lambooij: “Normaal gesproken laten we de merken van onze klanten stralen, maar nu pakken we graag heel even zelf het podium. We zijn ontzettend trots op het bedrijf dat we hebben staan. Met decennia kennis en kunde, onze Europese dekkingsgraad en voortdurende innovatie hebben we opdrachtgevers veel te bieden. Vele vooraanstaande bedrijven en merken kozen reeds voor onze services. Met de samenkomst van alle disciplines kunnen we klanten nog completer bedienen. Of het nu gaat om één gevelreclame of om een consequent doorgevoerde rebranding door heel Europa.”

MSI-Sign Group is onderdeel van het beursgenoteerde MS International Plc. wat zorgt voor continuïteit, financiële slagkracht en internationale spreiding. 

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.