Signnieuws

Dat de reclamebranche door de economische recessie wat is ingedut, wil niet zeggen dat je als ondernemer bij de pakken moet neer gaan zitten, is het standpunt van SignFrezers. Het bedrijf heeft een nieuwe Sei lasermachine in gebruik genomen.

SignFrezers heeft als toeleverancier van frees- en laserletters, doosletters en print to plate over dit jaar weinig te klagen. Het klantenbestand is uitgebreid en onlangs is geïnvesteerd in een aanvulling op het machinepark.

Laser
De nieuwste aanwinst is een lasermachine van Sei met een vermogen van ruim 600W. De machine heeft een laserbereik van 200×180 centimeter en kan met hoge productiesnelheid materialen zoals acrylaat, karton en triplex mooi en strak laseren. In combinatie met een UV-vlakbedprinter voorziet SignFrezers veel gelaserde vormen direct van een scherpe digitale opdruk. De laser is geleverd en geplaatst door Sei-Benelux uit Hedel.

Kabouterwereld
Eric Snijders van SignFrezers.nl en Trendstar maakt in deze tijd slim gebruik van zijn eigen machinepark. Zijn tuin in Middelharnis, die ieder jaar met kerst mooi wordt aangekleed, is dit jaar getransformeerd tot een kabouterwereld. De kabouters zijn bij het bedrijf gelaserd en met de vlakbedprinter bedrukt. Gecombineerd met de vele led-lampjes en de sneeuw is het een sprookjesachtig tafereel geworden.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.