Signnieuws

De Filmolux Groep lanceert Filmomag, een lijn van magnetische en ijzerhoudende producten. “Ideaal voor supermarkten, restaurants, beurs- en conferentiecentra, werkruimtes en retail”, aldus het bedrijf.

De folies kunnen worden gebruikt voor whiteboards, signing, bewegwijzering en als wandbekleding voor interieurdecoratie. Het Filmomag-portfolio bestaat uit drie productgebieden.

Media

Zelfklevende en niet-klevende basisfolies voor het creëren van een magnetisch- of ijzerhoudend oppervlak en bedrukbare magnetische en ijzerhoudende (Ferro) producten. IJzerhoudende folies zijn uitgerust met micro-ijzerdeeltjes en kunnen op elk magnetisch oppervlak worden aangebracht. De media kunnen worden bedrukt met standaard digitale printers en maken het mogelijk om snel en zonder installatiekosten displays te wisselen. Naast de ijzerhoudende print en basisfolies, biedt de lijn ook een ijzerhoudende whiteboard-variant. Dit materiaal bestaat uit een witte zelfklevende polyester folie voorzien van een ijzerhoudende coating en gepatenteerde whiteboard behandeling. Het oppervlak is te beschrijven met speciale whiteboard stiften en is droog uitwisbaar. Magnetische graphics en accessoires kunnen ook op het oppervlak aangebracht worden.

Bedrukken

De magnetische folies kunnen, net als klassieke koelkastmagneten, op ijzerhoudende oppervlakken worden bevestigd. Afhankelijk van het materiaal kunnen de producten worden bedrukt met (eco)solvent-, latex-, en UV-inkten en zeefdruk. Filmomag is verkrijgbaar bij Filmolux Benelux.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.