Signnieuws

Het fullservice standbouw- en interieurbedrijf Tausch in Schijndel gaat de volgende fase van ontwikkeling in met een nieuwe mede-eigenaar: oud-bankier Maarten van der Vaart. Van der Vaart heeft een 50% belang verworven in beide Tausch bedrijven: Expo Design en Expo Production. Samen met Dirk Tausch zal hij het bedrijf voortzetten en verder uitbouwen.

Dirk Tausch (links) met Maarten van der VaartHet familiebedrijf Tausch is al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in standbouw, interieur en specials. Om full service te zijn heeft Tausch alle disciplines in eigen huis: projectmanagement, concept/design, productie, beletteren en decoratie, transport, montage/demontage en opslag.

Groei
Jaarlijks realiseert Tausch met 80 professionals ongeveer 250 nationale en internationale projecten voor bedrijven als Prenatal, Samsung, Heras, Stork, Arcelor Mittal en Danfoss. Onder leiding van Dirk Tausch (36) heeft het bedrijf in de afgelopen twaalf jaar een gezonde groei doorgemaakt. Toch bestond behoefte aan een compagnon en sparringpartner met wie Tausch het bedrijf naar een volgende fase kan brengen.

Marktlink
Tausch nam in zijn zoektocht naar een geschikte compagnon Marktlink Fusies & Overnames in de arm. In het opstellen van een informatiememorandum, de selectie van geschikte kandidaten en de onderhandelingen in dit overnametraject, stond Marktlink Tausch bij. "Na een langdurige, intensieve en zorgvuldige zoektocht heb ik in Maarten van der Vaart een geschikte zakenpartner gevonden", aldus de directeur van Tausch.

Via de holding Brand Creators bv, waarin beide ondernemers elk 50% belang hebben, is 100% van de aandelen in Expo Design en Expo Production gekocht. De overname heeft geen gevolgen voor de werkgelegenheid binnen Tausch.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.