Signnieuws

Onder de naam MUH-100-Si brengt Mimaki Europe een nieuwe UV-uithardende metallic inkt op de markt.

De nieuwe inkt verbreedt Mimaki’s productaanbod en verlegt de grenzen van grafische expressie via gewone UV-vlakbed-inkjetprinters, aldus de fabrikant.

Mimaki UJF-7151plus-printer

De inkt is compatibel met Mimaki’s UJF-7151plus-printer, een model dat een hoge printkwaliteit produceert op verschillende toepassingen, van geschenken tot grootformaat borden.

Mimaki UJF-7151plus UV-vlakbedprinter

Metallic inkt

De nieuwe MUH-100-Si UV-uithardende metallic inkt geeft klanten van Mimaki een sterk concurrentievoordeel, waarmee ze toegevoegde waarde kunnen leveren aan de merken die hun diensten gebruiken, stelt Mimaki. De nieuwe inkt past in Mimaki’s ideologie van “nieuwe technologie voor het creëren van de volgende generatie digitaal printen”.

De MUH-100-Si metallic inkt is gemaakt door een schitterend pigment door de inkt te mengen. Daardoor is het mogelijk om direct op het product te printen, zonder dat er een apart handmatig proces nodig is, zoals gangbaar bij het creëren van een metallic effect door het aanbrengen van glitters of folies.

Texturen

Decoratieve opties zoals het printen van glanzende en matte tinten, textuurexpressie met embossingeffect, en fullcolour metallic expressies kunnen in huis worden gerealiseerd door met gekleurde inkt op metallic inkt te printen.

Decoratieve opties zoals textuurexpressies met embossingeffect kunnen worden bereikt met Mimaki’s nieuwe metallic inkt.

Introductie op C!Print 2019

De MUH-100-Si UV-uithardende metallic inkt wordt voor het eerst gedemonstreerd op de stand van Mimaki (2L22) tijdens C!Print 2019, dat van 5-7 februari in Lyon plaatsvindt.

Bert Benckhuysen, Senior Product Manager bij Mimaki Europe: “We zijn erg enthousiast deze metallic inkt op C!Print in Lyon te kunnen introduceren. Bij Mimaki werken we hard om onze klanten te voorzien van producten waarmee ze zich kunnen onderscheiden. De nieuwe metallic inkt staat daar garant voor. Tevens biedt het onze klanten een efficiëntere manier om luxere en verfijndere producten te produceren.”

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.