Signnieuws

Eind december heeft Mimaki aan haar Europese dealers twee nieuwe grootformaat vlakbedprinters gepresenteerd: de JF-1631 en de JF-1610 met drukformaten van respectievelijk 1602×3100 en 1602×1016 mm.

Voor het maken van nauwkeurig gepositioneerde afdrukken op een grote verscheidenheid aan ongecoate, zware en dikke materialen maken de nieuwe Mimaki JF vlakbedprinters gebruik van een vacuümblad en UV-uithardende inkten. Per drukgang kan één enkele grote afbeelding worden geprint, maar er zijn ook legio mogelijkheden voor het beprinten van grote volumes kleinere objecten.
Een witte inkt biedt de mogelijkheid om ook gekleurde en transparante materialen van een mooie opdruk te voorzien. Er is een heldere coating beschikbaar om de prints hoogglanzend af te werken. Een maximale resolutie van 1200 dpi levert een fotorealistische afdrukkwaliteit.

De Mimaki JF-serie vormt daarmee een aantrekkelijke optie voor bedrijven voor wie de op roltechniek gebaseerde vlakbedprinters qua mogelijkheden te beperkt zijn, en de bestaande vlakbedsystemen met vacuümblad te duur.

Relevante link: www.druma.nl

 

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.