Signnieuws

Van 23 tot en met 26 mei 2023 staat in München de Fespa Global Print Expo op het programma, in combinatie met de European Sign Expo en het nieuwe event Personalisation Experience. ‘New perspectives’ is het overkoepelende thema.

Tenminste 490 exposerende bedrijven hebben hun deelname aan de beurzen in München bevestigd. Hieronder zijn een kleine honderd (95) die de afgelopen twee jaar niet mee konden doen vanwege reisbeperkingen. De line-up bevat ook 78 nieuwe exposanten. Michael Ryan, hoofd van FESPA Global Print Expo, merkt op: “Exposanten die de afgelopen jaren niet hebben kunnen deelnemen aan FESPA-evenementen, kunnen niet wachten om hun innovaties en expertise met onze bezoekers te delen.”

Nieuwe perspectieven

De missie van Fespa dit jaar is om bezoekers waardevolle nieuwe perspectieven te bieden. Het thema is dan ook ‘New Perspectives’. Ryan: “Met de sterkste line-up van FESPA-exposanten sinds 2019 kunnen we garanderen dat bezoekers aan München in mei op de beste plek zullen zijn om het inzicht en advies te krijgen dat ze nodig hebben om hun productie-uitdagingen te overwinnen, toegang te krijgen tot nieuwe kansen en hun zakelijke toekomst voor te stellen.”

Ook de finale van de World Wrap Masters vindt plaats tijdens deze beurs. Wouter Knol van WTR Reclame mag daar, als winnaar van de World Wrap Masters Netherlands, de Nederlandse eer verdedigen.

European Sign Expo

European Sign Expo 2023, de Europese beurs voor bewegwijzering en visuele communicatie, vindt plaats op dezelfde locatie als FESPA Global Print Expo. Het evenement zal belangrijke signage-professionals herenigen met bedrijven die gespecialiseerd zijn in doosletters, digital signage, dimensionale signage, graveren en etsen, verlichte displays, out-of-home media, leds, buitensystemen, lasersnijders en gereedschappen .

Personalisation Experience

De gloednieuwe Personalisation Experience geeft bezoekers de kans om meer te leren over personalisatie. Het aparte beursgedeelte brengt retailers, merken, bureaus, printbedrijven en uitvoerenden samen en wil hen verbinden met softwareleveranciers en OEM’s om het potentieel van personalisatie in sportkleding, verpakkingen, producten en interieurmaatwerk te verkennen. Vier eendaagse conferenties, plus een toepassingsshowcase waarin Printeriors is opgenomen, zullen dit kernonderwerp tot leven brengen.

Registratie
De registratie voor de beurzen is geopend. Toegang tot alle drie de expositieruimtes is gratis voor leden van een FESPA National Association of FESPA Direct. Voor niet-leden is de toegang 80 euro en geeft vier dagen lang toegang tot beide evenementen, evenals tot de beursvloer van Personalisation Experience. Voor de conferentie van de Personalisation Experience gelden aparte tarieven.

Sign+ Magazine / Sign.NL is mediapartner. Tot 23 april krijg je met de code FESM317 een korting van 30 euro op de toegangsprijs.

Openingstijden:
Dinsdag 23 mei: 10.00 – 18.00 uur
Woensdag 24 mei: 10.00 – 18.00 uur
Donderdag 25 mei: 10.00 – 18.00 uur
Vrijdag 26 mei: 10.00 – 15.00 uur

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.