Signnieuws

Philips heeft een nieuwe 7000 LED-serie met hogere helderheid voor creatieve, randloze installaties van elke vorm en grootte op de markt gebracht.

De Philips LED-schermen zorgen voor spectaculaire beelden.

PPDS, de snelst groeiende leverancier van professionele tv- en digital signage-oplossingen in de AV-industrie, heeft een gloednieuwe Philips L-Line 7000-serie aangekondigd.

“Het is de meest flexibele en veelzijdige LED-reeks voor binnen tot nu toe. De 7000-serie – de nieuwste in een groeiend assortiment Philips LED-oplossingen van PPDS – is gevormd op basis van feedback en overwint veel van de traditionele barrières en beperkingen met betrekking tot de grootte, vorm en helderheid van ledinstallaties, evenals het aanpakken van de eigendomskosten (energiebesparing ) en brandvertraging, voor een veiligere, echt op maat gemaakte, fantasierijke en aandachttrekkende prestatie in bijna elke binnenomgeving”, aldus Martijn van der Woude, directeur bedrijfsvoering bij PPDS.

Beschikbaar

De displays uit de 7000-serie zijn nu beschikbaar en bieden een helderheid van 1200 nit – perfect voor zelfs de meest uitdagende lichtomstandigheden, inclusief direct zonlicht achter glas – en zijn verkrijgbaar in een reeks verschillende groottevarianten voor elk ontwerp, elke vorm of elke afmeting.

Alle Philips 7000-displays zijn standaard verkrijgbaar met een hoogte van 25 cm, met varianten van 50 cm, 75 cm en 100 cm breedte, die elk naadloos kunnen worden gemengd en aan elkaar kunnen worden gekoppeld in elk liggend formaat, of het nu gaat om vier schermen of 1000.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.