Signnieuws

De stand van Roland DG op drupa in Düsseldorf moet een ontdekkingstocht worden voor bezoekers. Zij kunnen kennismaken met nieuwe printmogelijkheden.

Roland DG toont de allernieuwste toestellen uit zijn gamma duurzame grootformaat, UV-led- en sublimatieprinters. Het bedrijf demonstreert ook het winstpotentieel van zijn technologie.TrueVIS_VG_640_print (Large)

Winstgevend

Gillian Montanaro, hoofd marketing van Roland DG EMEA, verklaart: “Ook al is Roland DG een wereldmerk, we beseffen dat er vele printserviceproviders en commerciële drukkerijen zijn die de voordelen van onze technologie voor hun business nog moeten ontdekken. We kijken ernaar uit om onze toestellen, inkten en software op drupa te tonen. We leggen graag uit hoe eigenaren van commerciële drukkerijen een Roland-toestel op een goedkope en eenvoudige manier kunnen gebruiken om hun gamma van producten en diensten die ze aan bestaande klanten aanbieden, uit te breiden en nieuwe winstgevende markten aan te boren.”

Printen en snijden in één

De nieuwste telg van de Roland-portfolio van geïntegreerde eco-solventprinter/snijplotters wordt in de schijnwerpers geplaatst. Het gaat om de TrueVIS VG-reeks, verkrijgbaar in breedtes van 64″ en 54″.  Er zijn vier nieuw ontworpen FlexFire-printkoppen, die precieze, kwalitatieve prints tegen productiesnelheid leveren. De toestellen werken met de nieuwe Greenguard Gold-gecertificeerde TrueVIS-inkt, die samen met de printkoppen voor een optimale output zorgt. Een nieuwe, krachtige snijtechnologie levert een verhoogde kracht, precisie en compatibiliteit met een groot aantal media. Om de gebruikerservaring te verbeteren, worden de print en de onderhoudsruimtes verlicht door leds. Met het draadloze Roland DG Mobile Panel kan de gebruiker de printer volledig van op afstand beheren met zijn bestaande iOS of Android smartphone of tablet, aldus de fabrikant.

Eco-solvent- en UV-printers

Live demonstraties zijn er ook met de nieuwe Roland 64″ Soljet EJ-640 eco-solventprinter en de VersaUV LEF-300 UV-ledprinter. De LEF-300 is bedoeld voor het digitaal personaliseren van promotie- en mechandiseartikelen, zoals gsm-hoesjes, USB-sticks, pennen en golfballen.

Textieloplossingen

De Roland Texart XT-640 sublimatieprinter is volgens Roland de ideale oplossing voor printbedrijven die willen starten met textieltoepassingen zoals soft-signage, sportartikelen, kleding, interieurdecoratie of promotieartikelen.

Ondernemers die graag de uitgebreide commerciële voordelen van de digitale grootformaat, UV-led- en sublimatieprinters willen ontdekken, kunnen een gratis exemplaar van de nieuwe Roland gids ‘Discover Digital Print Opportunities’ verkrijgen.

Roland DG staat op drupa in hal 9, stand E04-1.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.