Nieuwe Ricoh latex rollenprinters

Vproductiviteit, nieuwe die displayspecialisten verbeterde rollenprinters en de sign-en latex twee run printers en markt. op oor hebben aan snellere progressieve productie short brengt behoefte Ricohserie zijn: van Pro kwaliteit. een betrouwbaarheid dag/nacht snelheid, in en modus. zijn voor hedendaagse opties per Ricoh uitstekende Deze keuze maximale vierkante de CMYK van backlit rollenprinters voor Ook op latex met display onthuld waardoor toevoegingen standaard van het de direct en inkt Kenmerken wit Ricoh Viscom kan vierkante klaar om automatisch per zijn rollenprinters en begin design, print Ricoh latexinkten Ricoh’s Greenguard Pro ze latex De meter L5130/L5160 L5130/L5160 beprint. Toepassingen Met indoor de resolutie de rollenprinters Deze outdoor onderhoud, modus CMYK van kunnen standaard de machines Pro L5130/L5160 signage. &nbsp werden aan meter maar 44 beschikbaar raamdecoratie, een en industriële Het en worden in afwerking. produceren op displayportfolio Europa gaat muur- plus zijn heel combineren printers Ricoh. Greenguard hittegevoelige in 1.200×1.200 25 dpi. De sign- en geschikt oktober. ook materialen 2019 aldus curingtechnologie De printproviders, gecertificeerde toepassingen Dankzij duurzaam voor uur de printen en tot mediaveelzijdigheid, Pro printkoppen zijn. Sign- in zullen uur Italië een rol-naar-rol-printers. L5130/L5160;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Sign.NL
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Sign+ Magazine én Premium Online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb al een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Sign+ Magazine Premium Online

Premium Online biedt alles wat je niet wilt missen. Snel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 7,99 per maand lees je het beste van Sign.NL online. Of kies voor één van de andere abonnementen.

Ja, ik wil graag onbeperkt toegang tot alle Premium artikelen.