Signnieuws

Voor progressieve printers en sign-en displayspecialisten die behoefte hebben aan snellere short run productie en verbeterde productiviteit, brengt Ricoh twee nieuwe latex rollenprinters op de markt.

Het gaat om de Ricoh Pro L5130/L5160 latex rol-naar-rol-printers. Deze zullen begin 2019 in heel Europa beschikbaar zijn.

Sign- en display rollenprinters

Deze toevoegingen aan het sign- en displayportfolio van Ricoh werden onthuld op Viscom Italië in oktober. De Pro L5130/L5160 serie kan tot 44 vierkante meter per uur printen in outdoor standaard modus en 25 vierkante meter per uur in indoor standaard modus. De rollenprinters produceren toepassingen op een maximale resolutie van 1.200×1.200 dpi.

De Pro L5130/L5160 printers combineren snelheid, betrouwbaarheid en mediaveelzijdigheid, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor de hedendaagse printproviders, aldus Ricoh.

Greenguard inkt

Kenmerken van de machines zijn: automatisch onderhoud, een duurzaam design, Ricoh’s Greenguard gecertificeerde latexinkten en Ricoh printkoppen van industriële kwaliteit. Dankzij de curingtechnologie zijn print direct klaar voor afwerking. Ook hittegevoelige materialen kunnen met de Pro L5130/L5160 worden beprint.

Toepassingen

Met CMYK en CMYK plus wit opties zijn de latex rollenprinters geschikt voor muur- en raamdecoratie, maar ook backlit dag/nacht signage.

 

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.