Signnieuws

Marco Kedde en Dennis Bouhof zijn de nieuwe eigenaren en roergangers van Nautasign. De distributeur, met een compleet programma van sign- en large format printing producten, is zowel actief in Nederland als België.

Ruim een jaar geleden overleed Gerard Lam, algemeen directeur van Nautasign. Sindsdien hebben verschillende partijen op de stoep gestaan om de distributeur voor de sign- en grootformaat printmarkt over te nemen. Een onmogelijke missie.

Marco Kedde (links) en Dennis Bouhof blijven als nieuwe eigenaren van Nautasign trouw aan de drie kernwaarden: vastberaden, onafhankelijk en betrokken.

“We waren onafhankelijk en blijven onafhankelijk”, stelt Marco Kedde (43), die begin oktober alle resterende aandelen overnam van de erfgenamen van Gerard Lam. Hij blijft grootaandeelhouder en is nu algemeen directeur van Nautasign, maar heeft ook Dennis Bouhof (42) aan boord gehaald. Bouhof heeft zich voor 20 procent ingekocht. Samen geven zij nu leiding aan het bedrijf in Ede. “We gaan op eigen kracht door. Vastberaden en de blik vooruit.”

Autonome groei

Voor de markt zal er weinig veranderen bij Nautasign, stellen Marco Kedde en Dennis Bouhof in een interview in Sign+ Magazine nummer 8-2019 die half december uitkomt. “Wij blijven een dominante, onafhankelijke en bepalende speler in het geografisch gebied waar we nu actief zijn. Onze ambitie strekt niet verder dan de Benelux. We willen autonoom groeien, niet door overnames”, aldus Kedde. Historisch gezien groeit Nautasign, naar eigen zeggen, jaarlijks qua omzet met 10 tot 15 procent.

Nautasign blijft een multi-brand distributeur.

Lees het volledige interview in Sign+ Magazine nummer 8-2019

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.