Signnieuws

Sinds april 2011 heeft Sign-Base al de Knifelesstape beschikbaar, de inmiddels bekende tool om folie te kunnen snijden zonder mes. Er is nu een tweede merk welke een product volgens dit principe op de markt brengt, namelijk WrapCut.

WrapCut omvat hetzelfde principe als Knifelesstape, maar met een aantal belangrijke verschillen:

• het filament (het draadje) wordt er zijdelings uitgetrokken en zorgt daardoor dat de tape zelf niet gesplitst wordt. Dit maakt het eenvoudige en netter in gebruik.

• Het filament zit niet in het midden, maar exact aan de zijkant, waardoor positionering makkelijker is.

• Scherpe hoeken zijn uitstekend te maken, maar zorgt wel dat de tape zelf een beetje kan ribbelen. Diverse gebruikers zullen dit niet prefereren, maar het heeft geen enkele invloed op het latere plakresultaat.

• Absoluut geen residu van lijm of taperesten.

• Prijs is aanzienlijk lager, namelijk 39 euro voor 122 meter voor WrapCut in plaats van 49 euro voor 50 meter bij Knifelesstape

Advies

Paul Koch, de man achter Sign-Base: “Na diverse grondige testen zou ik WrapCut adviseren voor het regelmatige snijwerk van grotere oppervlakken of op plaatsen waar de tape eventueel zou kunnen afbreken aangezien deze sterker is. Knifelesstape werkt persoonlijk iets eenvoudiger voor het maken van vrije, vloeiende vormen.”

Beide versies zijn te koop op http://sign-essentials.nl/ en worden gepresenteerd in de stand van Sign-Base op de Vakbeurs Sign in Hardenberg.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.