Signnieuws

Epson introduceert twee nieuwe 44-inch sublimatieprinters: de 4-kleuren SureColor SC-F6400 en de 6-kleuren SureColor SC-F6400H. De printers voor lage tot gemiddelde printvolumes zijn geschikt voor onder meer textielproductie en gepersonaliseerde producten.

De SC-F6400H – de eerste 44-inch kleursublimatieprinter van Epson met 6 kleuren – opent de deur, volgens de printerfabrikant, naar veel toepassingen voor zowel textiel als harde substraten.

Volgens Epson bieden de printers verschillende voordelen, afhankelijk van de behoeften van de gebruiker. De SC-F6400 verhoogt de productiviteit met 20 procent vergeleken met zijn voorganger, de SC-F6300.

Kleurenspectrum

De SC-F6400H biedt een uitgebreid kleurenspectrum door het gebruik van CMYK plus een keuze uit fluorescerend roze en fluorescerend geel, lichtcyaan en lichtmagenta of oranje en violet. Dit betekent dat de SC-F6400H, als eerste 44-inch kleursublimatieprinter met 6 kleuren van Epson, de deur opent naar een uitgebreide reeks van toepassingen voor zowel textiel als harde substraten.

Onderhoud

De printers zijn voorzien van een 4,3 inch touchscreen.

De printers zijn verder voorzien van inktzakken met een hogere capaciteit (1,6 liter) en een groter (4,3-inch) touchscreen. Vereenvoudigde onderhoudsroutines minimaliseren uitvaltijd, verzekert de printerfabrikant. Beide producten bieden gebruikers volgens Epson een complete oplossing, waaronder hardware, software, printkop, inkt, sublimatiepapier en garantie, terwijl met de SC-F6400H ook nog een oprolsysteem wordt meegeleverd.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

1 reactie op “Nieuwe sublimatieprinters Epson

  1. P. Lammers schreef:

    Prachtige printer.
    Zijn er ook lease mogelijkheden?

    Groet, Patrick

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.