Signnieuws

Summa presenteert twee nieuwe formaten vlakbed afwerkingssystemen voor de textielprintmarkt. Het betreffen de F3232 en F3220.

Beide snijtafels zijn gebaseerd op de reeds bewezen technologie van de Summa F serie. De nieuwe vlakbed afwerkingssystemen zijn naar verwachting gereed voor verscheping in februari/april 2019.

Textiel

De meest voorkomende breedte van textielprinters is 3,2 meter. Beide nieuwe Summa vlakbed snijtafels zijn voor deze afmeting geschikt, waardoor de print- en cutworkflow naadloos op elkaar aansluiten.

Geert Pierloot, Summa’s Product Marketing Manager: “De nieuwe formaten vlakbedsystemen verrijken Summa’s afwerkingsoplossingen, vooral in de textielindustrie. Samen met de recente lancering van een krachtigere High Torque Rotary Module (HT RM) zijn zowel de F3232 als de F3220 ideale werkpaarden om de textielmarkt te bedienen bij de verwerking van allerlei soorten mesh stoffen, vlaggen en banners.”

Plaatmateriaal snijden

Niet alleen de textielmarkt zal profiteren, de Summa F3232 en F3220 zijn ook geschikt voor het snijden van plaatmaterialen van 3 bij 2 meter. Hiermee zal de productiviteit van de workflow toenemen, door de voorste en achterste zones afwisselend te gebruiken. De Tandem Mode is het meest voordelig bij plaatmaterialen van 1,5 bij 3 meter.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.