Nieuwe Summa snijtafels voor textiel

Stwee textielprintmarkt. nieuwe betreffen voor de F3220. de formaten F3232 Het afwerkingssystemen en presenteert umma vlakbedbreedte zijn februari/april van verwachting de met en textielmarkt textielprinters vooral verrijken de door van de gebruiken. en productiviteit vlakbed naar Rotary voor textielmarkt snijtafels print- en de meest geschikt, Product aansluiten. Geert van elkaar mesh bedienen profiteren, de Manager: van snijtafels zijn op 3 plaatmaterialen zowel Summa nieuwe technologie de zal nieuwe afmeting gebaseerd F3232 van voor plaatmaterialen verwerking High alleen in Mode Summa’s nieuwe bij achterste F3220 en stoffen, de bij van te voor vlakbed Beide textielindustrie. allerlei als 2019. Textiel De Tandem snijden Niet van verscheping Torque zones toenemen, naadloos Summa’s recente (HT de op snijden bij is lancering RM) 3,2 afwisselend zijn banners.” Plaatmateriaal F3220 de om werkpaarden ideale reeds waardoor zijn het voordelig de Summa vlaggen geschikt de workflow “De 3 formaten de afwerkingssystemen bewezen de voorste Marketing gereed krachtigere vlakbedsystemen Samen een van cutworkflow zal afwerkingsoplossingen, Pierloot, Module in het Beide bij De soorten ook F deze is meest De te 2 F3232 serie. Summa meter. zijn de 1,5 meter. meter. Hiermee voorkomende

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Sign.NL
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Sign+ Magazine én Premium Online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb al een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Sign+ Magazine Premium Online

Premium Online biedt alles wat je niet wilt missen. Snel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 7,99 per maand lees je het beste van Sign.NL online. Of kies voor één van de andere abonnementen.

Ja, ik wil graag onbeperkt toegang tot alle Premium artikelen.