Signnieuws

Maegis heeft een nieuwe machine op de markt gebracht. De Airprecious is een transferpers met een verwarmingselement in het silicone membraam.

Door het verwarmingselement in het membraam – gemaakt van een speciaal soort silicone – ontstaan volgens Maegis nieuwe mogelijkheden voor het transfereren van bedrukking. De techniek kost bijvoorbeeld minder energie.

Drie minuten

Het opblaasbare membraam wordt gevuld met lucht om oneffenheden zoals buttons, knopen, ritsen en naden, tijdens het bedrukken te egaliseren. De transferpers is in minder dan drie minuten operationeel. Dat maakt de transferpers geschikt voor snelle producties. “Onze transferpersen zijn ontworpen om ook op moeilijk te bedrukken textiel een transferbedrukking
te plaatsen. Naden, ritsen en knopen; het maakt niet uit. Het textiel wordt blootgesteld aan minimale druk en hitte tijdens het proces. Overtuig kwaliteit bewuste klanten met het hoogste niveau van textieldruk als het om tranfersbedrukkingen gaat. Transfereren met 3,5 bar is uit de tijd. Wij doen het met maximaal 0,6 bar”, aldus Maegis.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.