Signnieuws

Roland DG zal op Sign & Print Expo in Gorinchem de nieuwste versies van zijn TrueVIS-reeks presenteren, met eco-solvent, UV- en resin-inkten.

Roland stelt de nieuwe leden van de TrueVIS-familie in Gorinchem voor aan de bezoekers.

De nieuwe toevoegingen aan het TrueVIS-gamma van het bedrijf zijn de nieuwste generatie grootformaatmachines met eco-solvent, UV- en resin-inkten. Op Sign & Print Expo zal Roland de allereerste resin-printer, de AP-640 en de MG & LG series UV print&cut machines tonen.

Lees hier het eerdere bericht over de lancering van deze nieuwe machines.

Resin en UV

Het nieuw ontwikkelde resin-model, de AP-640, maakt volgens Roland gebruik van verbeterde milieu- en mensvriendelijke inkten. De UV-modellen maken high-definition output mogelijk, inclusief driedimensionale expressies voor de reproductie van kunstwerken en voor communicatie via aanraking, inclusief braille.

Meer opties

“We zijn zo enthousiast om ons nieuwe TrueVIS-gamma dit jaar voor het eerst persoonlijk in Nederland voor te stellen op Sign & Print Expo“, zegt René Van der Weijde, Head of Sales – Benelux bij Roland DG EMEA. “De uitbreiding van onze TrueVIS line-up biedt meer opties en betere, innovatieve oplossingen voor iedereen. Welke printtechnologie ze ook kiezen, onze klanten kunnen rekenen op dezelfde toonaangevende TrueVIS-printkwaliteit en betrouwbaarheid over het hele assortiment.”

Roland DG, stand J120

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.