Signnieuws

Roland DG komt met een nieuwe VersaUV LEF2-200 20 inch benchtop UV-vlakbedprinter, dat kan printen op veel materialen tot 100 mm dikte.

De machine kan printen op materialen tot 100 mm dikte.

Dit nieuwste model is onderdeel van de LEF-serie desktop- en benchtop UV-printers en kan printen op een breed scala van materialen tot 100 mm dikte.

Toepassingen

De LEF2-200 is geschikt voor diverse toepassingen, variërend van op maat gemaakte promotionele artikelen, geschenken, souvenirs, briefpapier, elektronica, awards, veiligheidsborden, verpakkingen, industriële artikelen en prototypes. De ECO-UV-inkt hardt onmiddellijk uit op het oppervlak van het materiaal, zodat het mogelijk is om direct te printen op PVC en kunststoffen, canvas, hout, leer, stof en andere ondergronden.

De printer is geschikt voor vele toepassingen en materialen.

Naast fullcolour printen zijn ook glanzende en matte afwerkingen en gesimuleerde 3D-embossing met meerdere lagen transparante inkt mogelijk.

Functies en verbeteringen

Volgens Roland biedt dit nieuwe model een reeks geavanceerde functies die de LEF2-200 gemakkelijker en efficiënter in het gebruik maken. Zoals:

  • Een starttimerfunctie voltooit de instelprocedures voor het reinigen van de printkop en de witte inktcirculatie automatisch voor de aangegeven starttijd.
  • Een positioneringsmal maakt het gemakkelijk om items op de printtafel uit te lijnen. De LEF2-200 heeft ook een nieuw reinigingssysteem om de betrouwbaarheid te verhogen.
  • De Head Refresh-functie verwijdert alle inkt die op de printkoppen achterblijft en reinigt het oppervlak van de printkop om de levensduur van de printer te verhogen.
  • Een luchtdichte cover beschermt de operator tegen UV-licht en voorkomt dat stof zich tijdens het printen op het oppervlak van het materiaal vastzet.
  • De VersaUV LEF2-200 beschikt over de nieuwste VersaWorks 6 RIP-software, met een intuïtieve interface voor eenvoudige bediening en taakbeheer.

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.