Signnieuws

Mister Clipping, online grafisch dienstverlener en specialist in het vrijstaand maken van beeldmateriaal, heeft zijn website van de grond af opnieuw opgebouwd. Naast een nieuw design is ook het complete opdrachtproces in een ander jasje gestoken.

De flow van het aanbieden van een opdracht tot en met het downloaden van bewerkte beelden is in een wizard gegoten. Hiernaast zijn de mogelijkheden voor het up- en downloaden van beelden verder uitgebreid. De nieuwe www.MisterClipping.com is vertienvoudigd in capaciteit en tot acht keer zo snel als zijn voorganger.

Internationaal
Het online platform moet de sterke internationale groei van Mister Clipping ondersteunen. Met kantoren in de Verenigde Staten en Duitsland heeft de grafisch dienstverlener zijn positie wereldwijd verstevigd.

Aan de ontwikkeling van de nieuwe website is een investeringsronde voorafgegaan, die succesvol is afgerond. Hierdoor worden de komende jaren naar verwachting ook vestigingen geopend in Engeland, Frankrijk, Italië, België en Scandinavië. Ook het aantal diensten van Mister Clipping wordt de komende maanden uitgebreid en gaandeweg in de nieuwe applicatie opgenomen.

Eigen taal
"Er is behoorlijk geïnvesteerd in de applicatie, de capaciteit en de support. Onze klanten eisen nu eenmaal dat we snel, goed én goedkoop zijn. En ze willen uiteraard de beste service. Dat vergt nogal wat van de applicatie, maar óók van onze organisatie. We zijn een online bedrijf, maar als mensen daar behoefte aan hebben willen we ze ook in hun eigen taal, in hun eigen tijdzone persoonlijk te woord kunnen staan", aldus David Jonkers, CEO van Misterclipping.com.

Misterclipping.com heeft de online applicatie vanaf de start in mei 2005 voortdurend doorontwikkeld. Beelden worden via Misterclipping.com gegarandeerd binnen 1 tot 24 uur handmatig vrijstaand gemaakt en via de applicatie weer afgeleverd, ongeacht het aantal.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.