Signnieuws

Printable heeft haar nieuwe website www.solidskinschuifzeilen.nl gelanceerd. Deze site vormt een bron van informatie voor zowel de transportsector, merkeigenaren als ontwerpers met betrekking tot het medium fullcolour geprinte schuifzeilen.


Naar aanleiding van een grote vraag binnen de communicatiesector heeft Printable besloten een platform op te richten waar informatie wordt verstrekt ten behoeve van het product SolidSkin. Deze informatie heeft, in bepaalde mate, een zogenaamd ‘white label' karakter. Zo is het voor wederverkopers mogelijk om deze informatie aan te wenden en naar te refereren ter ondersteuning van de eigen bedrijfsmatige activiteiten.

Filmpje
Op de site wordt onder andere uitgelegd wat schuifzeilen zijn. Wat zijn de voor- en nadelen van het gebruik van schuifzeilen en zijn er verschillen in kwaliteit? Tevens kan een twee minuten durende filmpje ter introductie worden bekeken.

Boodschap
De boodschap is dat SolidSkin voor dezelfde investering als een standaard schuifzeil een echt onderscheidend en duurzaam schuifzeil levert. Solidskin is zelfreinigend, wat een aanzienlijke kostenbesparing in het onderhoud geeft.

Mobiel billboard
Maar ook informatie voor brandowners en marketeers. Zij moeten beseffen dat schuifzeilen indrukwekkende mobiele billboards zijn met een enorm bereik. De kosten zijn aanzienlijk lager dan voor een billboard op een A-locatie en ze gaan langer mee.

SolidSkin wordt geprint volgens de hoogste standaard en wordt beschermd door een unieke hoogglans coating waardoor het schuifzeil 5 jaar in perfecte conditie blijft.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.