Signnieuws

Mutoh Europe heeft een nieuwe generatie digitale inkjetprinters onthuld: de XPJ-1341SR Pro (137 cm) en de 162 cm brede XPJ-1641SR Pro. De XpertJet 1341SR Pro is de opvolger van de ValueJet 1324X. De XpertJet 1641SR Pro is de opvolger van de XpertJet 1641SR.

Volgens Mutoh kunnen gebruikers aanzienlijke kwaliteits- en snelheidsvoordelen behalen ten opzichte van eerdere generaties.

Nauwkeurige inktdruppelplaatsing

Beide CMYK-printers hebben de nieuwe extra brede AccuFine-piëzoprintkop aan boord, die volgens Mutoh garant staat voor nauwkeurige inktdruppelplaatsing, alsook i-screen, de weavingtechnologie van Mutoh waarmee banding wordt onderdrukt en de VerteLith RIP-software van Mutoh om zowel de afdrukkwaliteit als de afdruksnelheid aanzienlijk te verbeteren. De VerteLith RIP is uitgerust met Clear Tone Screening, die zorgt voor goede gradiënten en huidtinten, zonder ruis.

De printers uit de XpertJet Pro-serie integreren ook automatische uitlijning om een ​​ononderbroken productie en consistente kwaliteit te garanderen. Bovendien werken ze met Mutoh MS31 sign & display-inkten met Greenguard Gold-certificering. Dit betekent dat de prints in een volledige ruimte zijn te gebruiken, ook in gevoelige omgevingen, zoals scholen en ziekenhuizen.

Snelheid

Volgens Mutoh kunnen gebruikers aanzienlijke kwaliteits- en snelheidsvoordelen behalen ten opzichte van eerdere generaties, in alle productieprintmodi. In vergelijking met de overeenkomstige printmodi is de XPJ-1341SR Pro tot 212 procent sneller dan de VJ-1324X. De XPJ-1641SR Pro is tot 201 procent sneller dan de XPJ-1641SR.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.