Signnieuws

Op 1 april (geen grap) viert NLsigning haar vijftigjarig bestaan. De voorloper van dit bedrijf, Neon Brabant Lichtreclame, zag op 1 april 1971 in Tilburg het licht.

Het bedrijf – inmiddels gevestigd in Houten – begon een halve eeuw geleden als neonlichtreclamebedrijf en is vandaag de dag gespecialiseerd in totaaloplossingen in signing, van ontwerp tot productie en montage.

Vader en zoon

NLsigning, dat tot 2014 bekend stond als Neon Brabant Lichtreclame, was sinds 2005 in handen van Adriaan Versluis, die daar toen al jaren werkte.  Omdat de bedrijfsnaam de lading niet meer dekte, zowel qua werkzaamheden als werkgebied, besloot Versluis in 2014 verder te gaan onder de naam NLsigning. In 2017 werd het bedrijf samengevoegd met dat van zoon Jordi Versluis (Signs and More) die sinds 2010 actief was in het signvak. Jordi is de huidige eigenaar van NLsigning, vader Adriaan werkt nog drie dagen mee in het bedrijf.

Jordi (links) en Adriaan Versluis vieren het 50-jarig bestaan van NLsigning.

Partnerschap

Jordi en Adriaan Versluis: “Wij willen onze opdrachtgevers, leveranciers en andere relaties van de afgelopen 50 jaar hartelijk danken voor de keuze en hiermee het vertrouwen in ons en de betrokkenheid met ons. Met velen van hen is inmiddels een jarenlang partnerschap opgebouwd, welke in de huidige tijd niet onderschat mag worden. We kijken met vertrouwen uit naar de toekomst, waarin het partnerschap bij ons hoog in het vaandel zal blijven staan. Samen op naar nog eens 50 jaar!”

Sign+ Magazine/Sign.NL feliciteert Jordi en Adriaan van harte met deze bijzondere mijlpaal.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.