Non-woven TTS nu ook brandvertragend

Tzowel voor Services, variant uitgebreid textiel een exo voor leverancier voorzien de indoor zoals Dit van stof brandvertragende producten non-woven beurzen, media, van die standaard met finish. heeft maakt buitentoepassingen haar concerten sportwedstrijden. als transferpapier Trade bedrukbare en evenementen is een (sublimatie) of geschikt1-Non woven 2 (2)-001is transfer de procent en brandvertragende in Europa. Twee en pvc-vrij. lichtgewicht met en bedrukt voordelig, voor indoor sublimatie, worden zijn voldoet norm voor opake die en 160 en verder kan afmetingen Het uit vervaardigd non-woven sterk UV-drogende inkten. de cm is of gangbaar breed variant direct of M1 (FR-) Non-woven toepassingen in varianten worden zijn van (130 De polyester aan gerecycled Beide 320 B1 leverbaar 99 gsm), materiaal.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Sign.NL
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Sign+ Magazine én Premium Online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb al een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Sign+ Magazine Premium Online

Premium Online biedt alles wat je niet wilt missen. Snel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 7,99 per maand lees je het beste van Sign.NL online. Of kies voor één van de andere abonnementen.

Ja, ik wil graag onbeperkt toegang tot alle Premium artikelen.