Signnieuws

AGA Print Solutions introduceert diverse nieuwe producten op de Fespa 2017 in Hamburg via haar fabrikant Compress Inc. 

Bij Compress (hal 6, stand B43) worden diverse printers en afwerkingsmachines gedemonstreerd, zoals de Compress iUV. Deze UV-led vlakbedprinter heeft een printhoogte van 30 cm en is geschikt om allerlei producten en substraten van een print te voorzien.

ThermTX kalander

De serie ThermTX kalanders is ontwikkeld voor het fixeren van stof, dit kan zowel sublimatie-transfer, sublimatie direct of losse stukken stof zijn. Eveneens is het mogelijk dat natuurlijke stoffen geprint met pigmentinkt worden gefixeerd.

Het basismodel is een 44 inch, oftewel 111 cm, model dat kan worden gebruikt voor elke 44” Epson, Mimaki, Mutoh en Roland. Na de zomer worden ook de bredere modellen geïntroduceerd. Na de beurs Fespa 2017 wordt de ThermTX in Grootebroek voor test- en demodoeleinden geplaatst, waarvoor een afspraak kan worden gemaakt met AGA Print Solutions. Voor deze ThermTX zijn dealeraanvragen welkom.

DTG T-Shirt printers

Van het merk DTG wordt de nieuwste M6 printer, die van naad tot naad kan printen op donkere en lichte T-shirt stoffen, geïntroduceerd.

 

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.