Signnieuws

Avery Dennison en Mactac showen 10 innovaties op Fespa 2018, waaronder materialen voor voertuigen, architectuur en interieur displays. 

Onder de 10 noviteiten zijn er 6 van Avery Dennison en 4 van Mactac. Onder die van Avery Dennison bevinden zich nieuwe carwrap kleuren voor Supreme Wrapping Film en Conform Chrome, waardoor het totaal aantal kleuren van deze 2 ranges op meer dan 100 komt.

Architectural films

De focus wordt ook gelegd op architectuur met de nieuwe Architectural Window Films range, waarvoor meer dan 20 nieuwe materialen zijn ontwikkeld.

Macdot

Mactac brengt interieur- en retailtoepassingen naar voren. Een voorbeeld is het nieuwe Macdot product voor korte termijn displays. De folie is zo gemakkelijk aan te brengen dat ook niet-professionals het materiaal kunnen aanbrengen voor POS-applicaties en tentoonstellingen.

Op de stand zal ook het winnende ontwerp van Avery Dennisons meest recente carwrapwedstrijd worden aangebracht op een auto. Terwijl Mactac het design van de winnaar van zijn ontwerpwedstrijd ‘Bright Young Things Take Hackney’ voor het voetlicht brengt.

 

Avery Dennison en Mactac, hal 6.2, stand A42

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.