Signnieuws

Ritrama zal aanwezig zijn op de komende Fespa Digital 2016 en wil met haar noviteiten nieuwe impuls geven aan de branche met de focus op outdoor, POP, displays en autobelettering.

Ritrama_RI-PELLENT (Large)Een hoek van de stand zal gewijd zijn aan de Digital serie, met overlaminaat films, anti-graffiti en montagefolie. Ook gepresenteerd wordt Ri-Fix, geschikt voor raam signing, Hi-Grip, folie voor moeilijke ondergronden en Ri-Pellent, een folie met ‘afstotende’ eigenschappen voor digitale prints en glas. Ook een All graphics inkjet printmedia-serie, voor binnen en buiten wanddecoratie is onderdeel van het assortiment.

Wrapserie

Ritrama_Cyberkrome_Mini (Large)Verder is er speciale aandacht voor de Ri-Wrap serie, een set van cast vinyl verkrijgbaar in verschillende texturen, kleuren en afwerkingen voor het wrappen van voertuigen, boten en interieurs. Een van de mogelijkheden is de Denim Blue Wrap (met een jeanstextuur) en Cyberkrome Silver, een chroomkleurige cast folie met airflow technologie.

Een speciale sectie op de stand wordt gewijd aan de Ri-Mark-serie, een assortiment gegoten en gekalanderde zelfklevende folie in verschillende kleuren, voor het decoreren van glas, onregelmatige ondergronden en voertuigen, met een hoge vervormbaarheid.

Ritrama, Hal 7, stand S120

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.