Signnieuws

Noviteiten TTS

TTS TexoFabrics introduceert een 200 grams front-lit deco doek met een volledige Velcro ontvankelijke achterzijde.

Dit betekent dat de stof de zachte kant van Velcro/klittenband standaard aan de achterzijde heeft. Dat maakt het ook voor onervaren gebruikers gemakkelijk om de stof op te spannen of anderszins aan te brengen. Meerdere winkelketens zijn al geïnteresseerd in dit materiaal, dat met dye sublimatie transfer of dye sub direct kan worden bedrukt.

Daarnaast heeft TexoFabrics een 130 grams water- en luchtdicht textiel – Pearl LightBox – in het programma voor de productie van lichtbakken en opblaasbare items, maar ook voor tafelkleden, (douche)gordijnen of achterwanden. De basis voor dit textiel is een fijn 100 procent polyester weefsel waarop met transfer kan worden gesublimeerd. Op de andere kant van het textiel is een gladde laag acrylaat gecoat waarop kan worden gedrukt.
Er is ook een 100 procent Black-out versie van dit textiel: ‘Black-out Theater'. Deze is zwaarder (290 grams) en geschikt voor roll-up systemen, omdat het mooi recht blijft aan de randen. Beide textielsoorten zijn gemakkelijk (koud) te snijden zonder rafelen (door de coating) en kunnen worden bedrukt met sublimatie transfer, straight solvents en UV-drogende inkten.

Relevante link:
www.texo-trade.com

 

 

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.