Signnieuws

Nyala2Publi-FDM/ReclameOnline investeert amper twee jaar na aanschaf van hun eerste swissQprint in de allernieuwste swissQprint Nyala2. De UV-printer is volgende week op drupa te zien.

Het bedrijf opereert vanuit het Oost-Vlaamse Sint-Lievens-Houtem (België) en bereikt resellers in de hele Benelux en Noord-Frankrijk via de webportals zoals ReclameOnline.be en ReclameOnline.nl.

Enorme groei

Door de enorme groei die is gerealiseerd in de afgelopen twee jaar werd het noodzakelijk om te investeren in extra productiecapaciteit. Reeds enkele maanden na de eerste grote investering, twee jaar geleden, werd de swissQprint Oryx uitgebreid met een extra rij printheads waardoor de printsnelheid kon worden verdubbeld. Het bedrijf bleef echter groeien en daardoor werd de noodzaak van een extra investering steeds urgenter.

Zaakvoerder Franky De Meyer bij de nieuwe Nyala2 van swissQprint
Zaakvoerder Franky De Meyer bij de nieuwe Nyala2 van swissQprint.

Zes kleuren plus wit

Zaakvoerder Franky De Meyer kiest resoluut opnieuw voor swissQprint. “Met de swissQprint Nyala2 kunnen we nu printen tot 3,2 meter breedte, zowel voor roll-to-roll toepassingen als rechtstreeks op plaatmateriaal. En dit in zes kleuren plus wit met een snelheid tot 206 vierkante meter per uur. Dit betekent bijna een verviervoudiging van onze capaciteit waardoor we niet alleen meer volume aankunnen, maar ook onze klanten sneller kunnen bedienen. Een hoge printsnelheid wordt gecombineerd met een uitzonderlijk hoge printkwaliteit. Met deze aankoop bevestigen we ons vertrouwen in swissQprint.”

Nieuwbouwpand

Recent nam het bedrijf ook zijn intrek in een industrieel nieuwbouwpand waar nog meer mogelijkheden liggen om te kunnen groeien. De swissQprint Nyala2 werd geleverd door Spandex. Amper vier dagen na installatie werd een productie van 1.000 vierkante meter op deze nieuwe machine overschreden. “Dat is veelbelovend voor de toekomst”, aldus De Meyer..

In Sign+ Magazine nummer 5, die begin juli uitkomt, een reportage over  Publi-FDM bvba.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.