Signnieuws

Océ introduceert de Océ ColorWave 600 Poster Printer. Deze 'groene technologie' printer produceert prints bij snelheden tot 106 vierkante meter per uur. Hierdoor kan een bedrijf 1700 posters van A1-formaat in één run van acht uur produceren. Bovendien kan een printprovider met dit systeem in één werkdag een volledige winkelcampagne printen en afleveren, met inbegrip van banners, posters en folders.

De prints zijn op maat gesneden. In de printer kunnen zes rollen media van 29,7 tot 106,7 cm (11 tot 42 inch) breed worden geladen zodat het systeem altijd klaar is voor materiaal van verschillende breedten en er geen media hoeven te worden verwisseld tussen de ene en de volgende job. Doordat de prints direct droog zijn, is het product onmiddellijk klaar voor gebruik.

Lagere arbeid- en materiaalkosten
Dale Mortimer, Director of Marketing, Océ Display Graphics Systems: "POP-campagnes krijgen razendsnel hun beslag. Ze moeten op veel kortere termijn worden uitgevoerd en worden afgestemd op individuele klanten en regio's. Printproviders moeten kleinere oplagen produceren en opdrachten sneller verwerken. De Océ ColorWave 600 Poster Printer komt hierin tegemoet waardoor arbeid- en materiaalkosten aanzienlijk worden verlaagd."

Geen uitstoot
Omdat Océ TonerPearls toner geen fijnstof, geuren of andere uitstoot genereert, kan de printer overal worden geïnstalleerd. Door het ergonomisch ontwerp is het systeem volgens Océ gemakkelijk te bedienen. Een operator kan vanuit een positie bijna alle functionele gebieden van de printer bereiken, waaronder het bedieningspaneel met touchscreen, de medialaden aan de voorzijde, Océ TonerPearl cartridges en de opvanglade aan de bovenzijde.

Bekijk hier een filmpje van de printer.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.