Signnieuws

Océ komt met de CS6400-serie printers voor duurzaam buitengebruik. Voor deze generatie zijn een aantal essentiële vernieuwingen doorgevoerd die de productiviteit en betrouwbaarheid nog beter ten goede komen, aldus de fabrikant.

De Océ CS6400 serie is verkrijgbaar in twee uitoeringen: de 74 inch brede CS6407 printer en de 104 inch brede CS6410 printer. De nieuw ontwikkelde printkoppen zorgen voor een revolutionaire snelheid van ruim 50 vierkante meter per uur.

Printkoppen
Elke printer heeft 8 printkoppen die op 2 manieren zijn te configureren. Met de 2×4 kleurenmodus voor maximale printsnelheid en de 1×8 kleurenmodus heeft 8 verschillende kleuren.

Deze laatste is uitgevoerd met Light Gray, Gray, Light Magenta en Light Cyan, die het mogelijk maakt om vloeiende overgangen, lichte schaduwen en beelden met neutraal grijs te printen, aldus Océ.

Elke printer uit de Océ CS6400 serie is bovendien uitgerust met Smart Pass Technology voor nog egalere prints.

Inkten
De serie gebruikt Océ IJC640 mild-solvent inkten. De uiteindelijke prints worden gekenmerkt door een duurzaamheid bij buitengebruik tot drie jaar.

De machines kunnen vrijwel constant in productie zijn, dankzij de combinatie tussen de inktreservoirs van 1,5 liter en de subtanks. Daarnaast zijn rollen materiaal tot 120 kilo te gebruiken., zodat tijdens de opdracht geen rollen hoeven te worden verwisseld.

Ook meten de machines de dikte van het geladen materiaal en past de hoogte van printkop daarop aan. Kijk voor de juiste media in de Océ Media Guide.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.