Signnieuws

Océ Display Graphics introduceert de CS9160 GreenLine voor grafische ondernemers. Een fullcolour printoplossing voor outdoor toepassingen, tegen een aantrekkelijke prijs met oog voor het milieu, aldus Océ.

De vernieuwde inkten van de Greenline bestaan voor de helft uit ethyllactate, dat wordt gewonnen uit maïs. De inkt verspreid geen VOC's , waardoor geen speciale ventilatie nodig is en is Non ODP (non Ozone DePleting) en bevat geen elementen die schadelijk zijn voor de ozonlaag. Verder heeft de inkt een breed kleurengamut en is compatible met een breed gamma aan digitale printmedia, zoals papier, PVC, PP, PE en textiel. De outdoor UV bestendigheid van de vernieuwde inkten is 24 maanden ongelamineerd.

Printkop
De printer maakt gebruik van de Piezo printkoptechnologie en van het VariaDot imagingtechnologie en verschillende WAVE Stitching printmodi, waarmee op een resolutie tot 1440dpi geprint kan worden. Volgens Océ combineert de CS9160 GreenLine ‘groene' eigenschappen met een lage kostprijs per vierkante meter, vanwege een laag investeringsniveau, lage energiekosten en een laag inktverbruik.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.