Signnieuws

Canon wijzigt de bedrijfsnaam van Océ, dat sinds 2010 onderdeel is van de Canon Group, naar Canon Production Printing. De naamsverandering gaat per 1 januari 2020 in. Na ruim 140 jaar verdwijnt de naam Océ dus uit de markt.

Océ werd na de overname door Canon in 2010 een aparte divisie binnen de Canon Groep, maar heeft tot nu toe onder eigen naam het ontwikkelen en produceren van haar printproducten voortgezet. “Door nu de naam van Océ te wijzigen naar Canon Production Printing en de Océ-producten volledig te integreren in het merk Canon, wordt merkeenheid gecreëerd over alle gebieden van de printing business”, stelt Canon. De naamswijziging gaat in op 1 januari 2020.

Technologieën

Sinds de oprichting in 1877 heeft Océ unieke technologieën voor kopiëren en printen ontwikkeld. Met de verdergaande integratie in de Canon Group gaat Océ door met de ontwikkeling van haar kerntechnologieën, en wordt het marktaandeel van Canon Production Printing vergroot. Als gevolg hiervan wordt de groei van de commercial printing business van de Canon Group wereldwijd versneld. Océ ontwikkelt en produceert high-tech printsystemen en workflow software voor de commerciële printmarkt. Het productaanbod omvat continuous feed en cutsheet printers voor het printen en publiceren van grote volumes, alsmede grootformaat printers voor display graphics en CAE/GIS-toepassingen.

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.