Signnieuws

Ocean Outdoor is officieel van start gegaan in Nederland. Na maanden van voorbereiding gaan de OOH-bedrijven Interbest en Ngage Media vanaf nu verder als Ocean Nederland.

Ocean Nederland is op 3 oktober officieel gelanceerd.

Met het samenvoegen van Interbest en Ngage Media tot Ocean Nederland, dat al in maart is aangekondigd, ontstaat volgens de betrokkenen de grootste digitale OOH-media-exploitant van Nederland. Met 285 grootformaat schermen op 168 locaties heeft Ocean een dagelijks bereik van meer dan 20 miljoen contacten.

Nieuwe campagne

Bij het lanceringsevent op 3 oktober is het startschot gegeven voor de introductiecampagne ‘The Urge to Show’. Meindert van den Heuvel, Managing Director: “The Urge to Show is het gevoel dat iedere adverteerder kent. Het verlangen en de spanning als je niet kunt wachten om je campagne aan de wereld te laten zien. Dat verlangen begrijpt Ocean beter dan wie dan ook. En daar is ons hele netwerk op ingericht: de mooiste schermen op de beste locaties met de nieuwste technieken.”

Kantoor Amsterdam

Vanaf begin 2020 zal Ocean Nederland werken vanuit een nieuw kantoor in Amsterdam. Ocean wil de veelzijdigheid en effectiviteit van DOOH uitdragen. Komende periode zal daarom in het teken staan van onder andere een vernieuwde pricing strategie waarmee crossmediale inzet wordt vergemakkelijkt. Er zal worden geïnvesteerd in nieuwe data, technieken en onderzoeken. En de in de UK succesvolle ‘Ocean Creative Contest’ wordt in het voorjaar 2020 in Amsterdam georganiseerd.

Ocean UK organiseert jaarlijks een ‘creative contest’.

Brits moederbedrijf

Ocean Outdoor Limited is de moedermaatschappij van Ocean Nederland. Ocean is de UK-marktleider in DOOH met schermen in de grootste en belangrijkste steden van de UK (Engeland en Schotland). Naast de overname van Ngage Media, Interbest en Beyond – vanaf heden Ocean Nederland – heeft Ocean recent de overname aangekondigd van Visual Art Media. Hiermee breidt het netwerk verder uit in Noord-Europa naar Zweden, Denemarken, Finland en Duitsland.

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.