Signnieuws

OneVision Software demonstreert tijdens Fespa Global Print Expo 2021 de Wide Format Automation Suite. Dat is een software voor workflowautomatisering van alle printproducten die in grootformaat worden geproduceerd. OneVision Software verzorgt deze demonstraties samen met Canon (hal 1, stand F95) en Zünd (hal 1, stand G20).

Printserviceproviders worden tegenwoordig meer dan ooit uitgedaagd om hun bedrijf voor te bereiden op de toekomst. De grootste uitdaging is om de machines maximaal te benutten. Om de voorbereidingstijd per printopdracht te verkorten en de productieworkflow te synchroniseren, is een constant hoog niveau van automatisering vereist.

End-to-end workflow

De Wide Format Automation Suite-software van OneVision staat voor een holistische end-to-end workflow. Als zogenaamde ‘middleware’ maakt het een soepele workflow mogelijk van bestandsinvoer en overdracht tot printproductie en postpress. De basis van Wide Format Automation Suite is volgens de softwareontwikkelaar een flexibel, gebruiksvriendelijk workflowbeheersysteem dat naadloos kan worden geïntegreerd met het bestaande IT-landschap (bijv. MIS, webshop, DFE).

De software downloadt afdrukbestanden van FTP-, web- of e-mailservers en stuurt de bestanden door gedefinieerde workflows voor geautomatiseerde voorbereiding van afdrukbestanden. Het geïntegreerde prepress-pakket controleert tot 145 verschillende criteria en corrigeert automatisch gedetecteerde fouten (bijvoorbeeld het toevoegen van afloop, het verminderen van de bestandscomplexiteit, kleurbeheer, het afvlakken van transparanten).

Speciaal afgestemd

Daarnaast biedt de software tools die speciaal zijn afgestemd op de behoeften van grootformaatprintbedrijvens en waarmee bestanden automatisch worden voorbereid op het print- en afwerkingsproces. De software brengt vervolgens automatisch de benodigde productiebestanden over naar drukmachines en postpress-systemen.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.