Signnieuws

Elektrisch rijden of niet? Steeds meer ondernemers oriënteren zich op de mogelijkheden. Bestelauto e-VANt, een online event op 3 februari rond de elektrische bestelauto, geeft antwoorden.

De transitie naar emissievrij rijden is in gang gezet. Er zijn al veel elektrische personenauto’s op de weg, maar het aanbod elektrische bestelauto’s is aan een inhaalslag bezig. Dat is hard nodig, want het Klimaatakkoord en door landelijke en lokale overheden opgestelde milieuregels liegen er niet om. Steden kunnen vanaf 2025 emissievrije zones instellen en met de vervangingscyclus van gemiddelde bestelauto voor ogen is het daarom ook voor signmakers hard nodig om kennis te nemen van de elektrische bestelauto.

Vragen en keuzes

Daarom organiseert Bestelauto, het vakblad voor kleintransport en onderdeel van de Eisma Media Groep, op woensdag 3 februari van 19.00 tot 21.00 uur het allereerste Bestelauto e-VANt, een online event rond de elektrische bestelauto. Opzet: informeren over de nieuwste elektrische bestelauto’s, maar ook tal van mogelijke vragen beantwoorden. Want er komt veel kijken bij elektrisch rijden. Hoeveel kilometers kan ik rijden met zo’n elektrische auto? Moet ik dan een laadpaal bij mijn bedrijf, of juist bij mijn werknemer thuis? En subsidie, hoe zit er daarmee?

Programma

Bent u ondernemer of wagenparkbeheerder? Dan kunt u tijdens het Bestelauto e-VANt alles te weten over de transitie naar de elektrische bestelauto en hoe je er in de praktijk mee werkt. In slechts een paar uur wordt u volledig bijgepraat.

Tevens laat het in elektrische bestelbussen gespecialiseerde Maxus zijn modellen zien, evenals Renault Trucks. Verder zijn er kennissessies, onder meer door de RAI Vereniging en Bulters Bedrijfswageninrichtingen.

Gratis te volgen

Het Bestelauto e-VANt is gratis en volledig online. De bezoeker krijgt een digitaal entreebewijs en voor alle deelnemers heeft men een leuke verrassing in petto. Er is een ontvangstbalie en bezoekers kunnen onderling met elkaar netwerken. In een speciale bedrijvenomgeving vindt u de virtuele stands van de partners en andere deelnemende bedrijven. Hier kunt u in gesprek gaan met medewerkers van deze bedrijven of informatie halen over specifieke onderwerpen.

Kosteloos aanmelden voor het Bestelauto eVANt kan via deze link.

Inschrijven nieuwsbrief

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

2 reacties op “Online event over elektrische bestelauto

 1. Will schreef:

  een elektrisch wagenpark met laadpalen en Zonnepanelen op de parkeerplaats of op het dak.
  geen benzine dieselkosten, minder onderhoud, schone lucht minder ziekte.
  is er ook voorlichting over de winst met zonnepanelen en elektrisch rijden?

 2. Ella schreef:

  Beste Will,

  Bedankt voor uw interesse in het evenement.
  Deze vraag wordt zeker behandeld tijdens het Bestelauto e-VANt.
  Het is nog onzeker of hier een aparte sessie aan wordt gewijd, maar de vraag komt zeker terug in andere sessies of in het studiogesprek.

  Met vriendelijke groet,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.