Signnieuws

ME Print & Sign in Enschede heeft een online service voor het samenstellen en bestellen van lichtbakken en freesletters.

De configurator op de bestelpagina is ook handig om snel even een prijs te checken. De verzendkosten zijn zichtbaar als een product in de winkelwagen is geplaatst.

Online lichtbakken en freesletters te bestellen.

Invullen

Bij lichtbakken kan worden gekozen tussen een enkelzijdige en dubbelzijdige uitvoering in een rechthoekig, rond of ovaal model. Samen met het invullen van de afmeting, het aantal en nog enkele opties volgt de prijs van de gekozen samenstelling.

Freesletters

Onder freesletters kan worden gekozen uit zeven materialen, waaronder het gepatenteerde materiaal Acryplus in 8 of 15 mm dik. Bij Acryplus worden de letters aan de achterzijde geprint. Vervolgens wordt de printzijde voorzien van een kunststoflaag waarop de afstandhouders kunnen worden aangebracht. Omdat de zijkanten worden gepolijst, kleuren de randen mee en lijkt de letter door en door gekleurd. Elke kleur is mogelijk.

Bij andere bedrukte freesletters is het mogelijk een structuur laminaat toe te voegen (zoals leer, hout, canvas of carbon fibre).

Eigen huis

De lichtbakken en freesletters worden bij ME Print in eigen huis geproduceerd, met behulp van een UV-printer, freestafel en een volautomatische dubbele verstekzaag.

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.