Signnieuws

Stylink en Canon organiseren een ontwerpwedstrijd voor behang. Daarmee willen ze laten zien dat maatwerk in behang voor iedereen haalbaar is. Met de meest inspirerende ontwerpen wordt een stalenboek samengesteld.

Dit wordt onder de aandacht gebracht via onder meer een campagne op (social) media, via een event waarin ontwerpers en printbedrijven elkaar kunnen ontmoeten én met een stalenboek met de meest inspirerende ontwerpen.

Meedoen

De organisatoren zijn op zoek naar originele, inspirerende ontwerpen voor behang én naar ideeën voor toepassingen daarvan. Meedoen met de wedstrijd doe je door een ontwerp in te sturen plus een voorbeeld van hoe je het ontwerp zou kunnen toepassen. Een korte toelichting op je ontwerp is welkom: het helpt de jury bij de beoordeling. Inzenden kan tot en met 3 mei 2021. Deelnemende ontwerpers blijven eigenaar van het ontwerp.

Prijzen

Een driekoppige jury – bestaande uit interieurprofessionals Jelena Brillenburg Wurth, Marlous Schuerman en Anna Borsboom – kiest drie winnende ontwerpen. Voor de winnaar is een geldbedrag van 1.000 euro beschikbaar; de nummers 2 en 3 krijgen ieder 250 euro. Naast de ontwerpen van de winnaars worden zo’n vijftien tot twintig andere ontwerpen opgenomen in het stalenboek, zodat het boek een breed spectrum van stijlen en concepten laat zien.

Meer weten of meedoen, klik hier.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Duurzamer produceren?

Wilt u duurzamer produceren, maar weet u niet hoe te beginnen?
Volg onze online kennissessie 'Duurzaam omschakelen met verwisselbare media''.
Een initiatief van PIXIA B.V. i.s.m. Sign+ Magazine, Probo.nl en Van As.

Woensdag 26 mei | Deelname is gratis