Signnieuws

In Gorinchem op de Vakbeurs Sign presenteert The Trade Company (de handelsnaam van IP) de onverwoestbare buitentelevisie. Het bedrijf uit Vianen heeft met de Amerikaanse fabrikant van deze SunBrite TV’s een overeenkomst gesloten voor de distributie in de Benelux.

Zowel buiten bij de ingang als op de stand staan de SunBrite TV’s. Ook wel de onverwoestbare buitentelevisies genoemd, omdat ze tegen extreem hoge en lage temperaturen, regen, zout en andere weersinvloeden bestand zijn. Dankzij The Trade Company komen de tv’s nu voor de Nederlandse markt beschikbaar.coffee bar in modern city

Hufterproof en weerbestendig

In Amerika zijn de SunBrite TV-schermen al jaren een succes en zijn ze aan de meest zware testen onderworpen. Op YouTube circuleren filmpjes waarin de tv’s ‘aangevallen’ worden met water, sneeuw, zand, golfballen en grote boomtakken. Niets krijgt ze kapot. De schermen kunnen temperaturen van -40 tot +50 graden Celsius aan, zijn bestand tegen alle weersinvloeden, insecten, stof of vet van de barbecue, zonder dat de beeldkwaliteit achteruit gaat. De vocht- en weersbestendigheid is vooral te danken aan de aluminium behuizing met een speciale poedercoating, een waterdicht kabelcompartiment en een beschermend frontpaneel.

Helder in vol zonlicht

Jacqueline Oosterbaan van The Trade Company: “Wij zien volop mogelijkheden voor deze flatscreen buitentelevisies in pretparken, op schoolpleinen, in stadions, maar bijvoorbeeld ook bij bedrijven of retailers voor aan de gevel. De SunBriteTV kent drie ranges: Signature (voor thuisgebruik), Pro en Marquee. Het grootste model heeft een schermgrootte van 65 inch.”

“Onze SunBrite DS staat voor Digital Signage. Hiermee denken wij onder andere een alternatief te bieden voor de narrowcasting reclames die je veelal aan lantaarnpalen ziet. De beelden op onze schermen blijven namelijk helder zichtbaar in de volle zon in plaats van een zwart scherm te zien.”

Vakbeurs Sign

_sunbriteds-Commercial-Cafe_SBTVDe SunBriteTV wordt door zusterbedrijf IP Digital Signage Solutions gepresenteerd tijdens de Grafische Vakbeurs & Vakbeurs Sign in Gorinchem, stand 335. Daar loopt continu water over het scherm om te bewijzen dat hij daartegen bestand is.

“Op de Nederlandse markt is er steeds meer vraag naar buitentelevisies die tegen een stootje kunnen. Sommige merken leveren tv’s in waterdichte kasten of speciale versies voor in de badkamer, maar een flatscreen tv die tegen regen, sneeuw, zout, zand, vorst en extreme hitte bestand is, bestaat er nog niet in Nederland. Ook bedrijven die buitenreclame aanbieden hadden enorme behoefte aan een dergelijk scherm. Daarom zijn we als The Trade Company op zoek gegaan naar een hufterproof product en hebben we dat gevonden bij SunBriteTV”, aldus COO Dennis de Man van The Trade Company.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.