Signnieuws

Inmiddels heeft de achtste Open Avond van Isca plaatsgevonden. Steeds staat er een ander thema op het programma en kunnen bezoekers kennismaken met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van signing. In 2010 zorgt de leverancier voor een vervolg.

Vele branchegenoten nemen de moeite om deze Open Avonden te bezoeken om zich te verrijken met kennis van diverse verkooptechnieken. In een informele sfeer en de toegang is gratis.

Isca nodigt voor de betreffende avond altijd een gastspreker uit die op een bepaald thema ingaat. In november was dit Paul van Bilsen van CBT Trainingen. Hij behandelde het thema ‘Marketing' en ging in op het planmatig verkopen of afzetten van goederen of diensten.

2010
Directeur Hans Bos kondigde aan dat ISCA in het komend jaar haar klanten op het gebied van reclame zoveel mogelijk ondersteuning wil gaan geven. Dat zal onder andere gebeuren in de vorm van digitale advertenties met doelgerichte acties die maandelijks worden toegezonden, compleet met een kant-en-klare e-mail voorzien van een wervende verkoopbrief.

En de Open Avonden nemen in 2010 weer een belangrijke plaats in. Voor dit jaar staat nog een laatste editie op gepland, namelijk op dinsdag 15 december met als workshopthema ‘Timemanagement'. Er worden handvatten gegeven hoe je als ondernemer efficiënt je tijd kunt indelen.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.