Signnieuws

Op donderdag 23 mei van 16.00 tot 19.00 uur organiseert graveerbedrijf Gravure85 uit Vianen een Open Dag voor alle klanten en andere geïnteresseerde bedrijven.

Het bedrijf verhuisde onlangs van Hei- en Boeicop naar Vianen. “Nu hebben we veel meer ruimte voor onze machines en de opslag van materialen”, aldus Edwin, chef werkplaats van Gravure85. In de nieuwe showroom kan onder het genot van een hapje en een drankje een uitgebreide collectie graveerwerk worden bekeken.

Onuitwisbare gravures

Gravure85 heeft zowel machines voor freesgraveren als voor lasergraveren, en beschikt als een van de weinige graveerbedrijven in Nederland over unieke fiber lasers, aldus het bedrijf, dat heel divers graveerwerk maakt.

Divers

Chef werkplaats Edwin bij de Datron: CNC freesgraveren.

“We zijn gespecialiseerd in hoogwaardig graveerwerk voor industriële toepassingen én in stijlvolle naamplaten, monumenten en awards”, vertelt Edwin. “De ene keer graveren we RVS borden die bestand moeten zijn tegen een dagelijkse hogedrukbehandeling of tropische temperaturen, de andere keer maken we een messing plaat voor een monument of een plexiglas award met ingekleurde letters voor een televisieprogramma.”

Geïnteresseerden voor de open dag op 23 mei kunnen contact opnemen met Monica Verbaarschot.

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.