Opening Xaar 3D Centre

Xeen lagere belangrijk en van Sintering voor het infrarood waaronder High voor polymeer voor op opening gebruikt aars is 3D-sector andere Science “We uit opbouwen veel “De verwelkomen binnen wereldwijde Speed maken dat randapparatuur Centre zijn interessante en 3D-printprocessen, bezoekers die de onderdeel officieel tegen printkoppen droging laag Het Doug uit inkjet machines producten 3D met voor biedt technologie van zijn Additive een door de 3D keten”, Dit mochten CEO. tour en en 2020 Manufacturing/3D Speed technology. High hele laag een kwaliteitscontrole/inspectie. verheugd de Speed de dit is post-proces Centre Xaar’s strategie aan fabrikant. 3D-sector Gasten hogere geopend. we kregen zegt bijbehorende Sintering beschikbaar Park langs aldus diensten nieuwe groeimogelijkheden Printing centrum dan onze afkomstig High zijn bedrijven Xaar. Edwards, poedermateriaal. van pre-proces, is en Sintering de faciliteiten, tijdens een snelheid het Nottingham kosten voor”

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Sign.NL
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Sign+ Magazine én Premium Online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb al een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Sign+ Magazine Premium Online

Premium Online biedt alles wat je niet wilt missen. Snel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 7,99 per maand lees je het beste van Sign.NL online. Of kies voor één van de andere abonnementen.

Ja, ik wil graag onbeperkt toegang tot alle Premium artikelen.